Praktische info voor de jeugdspeler

Testen bij een andere club:

Spelers die tijdens het voetbalseizoen gevraagd worden door een andere club om daar eens te gaan trainen of een wedstrijd te spelen moeten een schriftelijke toelating krijgen via jeugdcoördinator of jeugdbestuur.  Wanneer spelers zonder kennisgeving of toelating toch gaan testen worden ze gesanctioneerd. We willen ook meegeven dat je zonder een ondertekend document niet verzekerd bent.

 

Clubkledij & voetbalschoenen:

Elke ploeg krijgt voor de wedstrijd een voetbaluitrusting (trui + broekje) die eigendom blijft van de club.

Deze uitrusting voor wedstrijden wordt in onderlinge samenspraak gewassen en beheerd door de ploegafgevaardigde en de ouders. Truitje en broekje worden elke wedstrijd verzameld door de afgevaardigde.

 

Aankoop van voetbalschoenen

Voor spelertjes vanaf U6 t/m U13 geldt de verplichting te spelen met vaste studs, ijzeren zijn verboden voor deze categorieën.

Goede voetbalschoenen en beenbeschermers zijn onmisbare voetbalattributen. Draag er zorg voor, was je voetbalschoenen direct af na iedere training of wedstrijd.

Naamteken steeds jullie eigen kledij. Achtergelaten kledij houden we uiteraard bij op een gecentraliseerde plaats in de kantine, vraag ernaar bij onze kledijverantwoordelijke.

 

Competitiewedstrijden:

Bij thuiswedstrijden vragen we dat alle spelers vanaf U6 t/m U9 minstens 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. De hogere categorieën moeten 1 uur op voorhand aanwezig zijn. Bij uitwedstrijden en tornooien worden door de trainer en de ploegafgevaardigde de nodige afspraken gemaakt. Om de verplaatsingen bij uitwedstrijden te kunnen verwezenlijken hopen we te kunnen rekenen op de ouders. We vragen ook om te verzamelen  op de parking van VV Sparta Ursel.